Malzemeler:
- 500 gr spaghetti
- 400 gr (bifteklik) dana eti
- 2 y.k. zeytinyagi
- 300 gr kültür mantari
- 2 adet sogan
- 1 y.k. un
- 300 ml et suyu
- 1 y.k. Dijon hardali
- 3-4 y.k. krema
- 1 dis sarimsak
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Dogranmis etleri yagda kavurun
2) Etleri ayri bir kaba alin ve ayni tavada mantarlari ve soganlari soteleyin
3) Üzerine unu, baharatlari ve sarimsagi ekleyin
4) Et suyunun yarisini ekleyip pismeye birakin
5) Kalan yarisini krema ve hardalla karistirip sosa ekleyin ve 2 dakika kadar kisik ateste daha kaynatin
6) Haslanmis spaghettilerin üzerine döküp ince kiyilmis maydanozla servis edin
Afiyet olsun :)
16 Haziran 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder