Malzemeler:
- 250 gr kuru fasulye (aksamdan suda bekletilmis)
- 1 adet sogan
- 400 gr kusbasi dana eti
- 2 y.k. tereyagi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Aksamdan islatilmis fasulyeleri ince dogranmis sogan ve kusbasi dogranmis etle bir tencereye alin
2) Üzerine sicak su ilave edip kaynamaya birakin
3) Fasulyeler hemen hemen pistiginde sosunu hazirlayin
4) Sosu için bir tavada yag eritin ve üzerine toz biberi katip kavurun
5) Elde ettiginiz sosu fasulyeye katip tuzu ekleyin ve yaklasik 20 dakika kadar daha kaynatin
Afiyet olsun :)
27 Haziran 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder