Malzemeler:
- 500 gr kirmizi lahana
- 1 adet sogan
- 2 adet büyük boy elma
- 125 ml su
- 3 y.k. elma sirkesi
- 25 gr tereyagi
- 4 y.k. esmer seker
- ½ t.k. tarçin
- Tuz, karabiber, muskat cevizi rendesi
Hazirlanisi:
1) Yemeklik kiyilmis sogani yag ve baharatlarla pembelesene kadar soteleyin
2) Üzerine ince kiyilmis kirmizi lahanayi, suyu ve sirkeyi ilave edin
3) Kisik ateste 15 dakika kadar soteleyin
4) Üzerine küp seklinde dogranmis elmalari ekleyin
5) Kapagini örtüp kisik ateste 40-45 dakika pisirin
6) Soguk servis edin
Afiyet olsun :)
20 Haziran 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder