8 Haziran 2017 Perşembe

TAZE BEZELYE YEMEGI

Malzemeler:
- 500 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 2 kg ayiklanmamis Evrese bezelyesi
- 2 adet orta boy patates
- 1 tutam taze maydanoz
- ½ y.k. domates salçasi
- ½ y.k. biber salçasi
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su

Hazirlanisi:
1) Dana kusbasiyi yagda soteleyin, üzerine yemeklik dogranmis sogani ilave edin
2) Ayiklanmis taze bezelyeyi, küp seklinde dogranmis patatesleri, kiyilmis maydanozu, salçalari ve baharatlari ekleyip 1-2 dakika daha soteledikten sonra sicak suyunu katip yemegi kisik ateste pismeye birakin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder