Malzemeler:
- 1 kg kabak
- 1 adet sogan
- 3 adet büyük boy domates
- ½ demet nane
- 1 t.k. toz seker
- 1 y.k. domates salçasi
- 2 y.k. zeytinyagi
- Tuz, karabiber
*Kizartmak için: ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Kabaklari iri küpler halinde dograyip kizgin yagda kizartin
2) Ayri bir tavada yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
3) Üzerine salçayi ilave edin
4) Rendelenmis domatesleri, sekeri, ince kiyilmis naneyi, tuzu ve karabiberi katip 10 dakika kisik ateste pisirin
5) Kizartilmis kabaklari sosa ekleyip karistirin ve ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun :)
28 Haziran 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder