Malzemeler:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 adet sogan
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 1 y.k. domates salçasi
- 2 kupa tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Istege göre pul biber
Hazirlanisi:
Yaglar tavaya alip küp küp dogranmis sogani ilave edin ve sogan pembelesene kadar kavurun. Üzerine bulguru ve salçayi ekleyip kavurma islemine 1-2 dakika kadar daha devam edin. Son olarak üzerini tavuk suyunu ve baharatlarini ilave ettikten sonra pilavi pismeye birakin. Pisen pilavin altini kapatip, kapagini örttükten sonra demlenmek için kenara alin ve daha sonra sicak veya ilik servis edin.
Afiyet olsun :)
15 Haziran 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder