Malzemeler:
- 250 gr tereyagi
- 1 su bardagi misir nisastasi
- 1 su bardagi pudra sekeri
- 1 adet yumurta
- 1 paket vanilya sekeri
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
- 250 gr tereyagi
- 1 su bardagi misir nisastasi
- 1 su bardagi pudra sekeri
- 1 adet yumurta
- 1 paket vanilya sekeri
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
Hazirlanisi:
1. Oda isisindaki tereyagini büyük bir kaba alin
2. Üzerine diger malzemeleri ve alabildigi kadar unu ilave edip kulak memesi kivaminda bir hamur elde edene kadar yogurun
3. Hamurdan ceviz büyüklügünde parçalar koparip yuvarlayin
4. Yagli kagitla kapli firin tepsisine dizin ve önceden isitilmis 180 derecelik firinda pisirin
1. Oda isisindaki tereyagini büyük bir kaba alin
2. Üzerine diger malzemeleri ve alabildigi kadar unu ilave edip kulak memesi kivaminda bir hamur elde edene kadar yogurun
3. Hamurdan ceviz büyüklügünde parçalar koparip yuvarlayin
4. Yagli kagitla kapli firin tepsisine dizin ve önceden isitilmis 180 derecelik firinda pisirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder