Malzemeler:
- 10 adet kirmizi jalapeno biberi (aci!)
- 600 gr labne peyniri
- 300 gr krem peynir
- 200 ml krema
- Tuz
- Ayçiçek yagi
- 600 gr labne peyniri
- 300 gr krem peynir
- 200 ml krema
- Tuz
- Ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1. Biberleri yikayip halka halka dograyin
2. Krem peyniri, labne peynirini, kremayi, tuzu ve dogranmis aci biberleri bir kaba alip karistirin
3. Bu karisimi kavanozlara doldurun
4. Son olarak hava almasini önlemek için üzerlerine ayçiçek yagi gezdirin ve kavanozlari iyice kapatin
5. Tursuyu buzdolabinda en az 3 hafta beklettikten sonra tüketin
1. Biberleri yikayip halka halka dograyin
2. Krem peyniri, labne peynirini, kremayi, tuzu ve dogranmis aci biberleri bir kaba alip karistirin
3. Bu karisimi kavanozlara doldurun
4. Son olarak hava almasini önlemek için üzerlerine ayçiçek yagi gezdirin ve kavanozlari iyice kapatin
5. Tursuyu buzdolabinda en az 3 hafta beklettikten sonra tüketin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder