Malzemeler:
- 500 gr un + 2 yemek kasigi
- 2 adet yumurta
- 250 gr margarin
- 10 gr kabartma tozu
- 150 gr pudra sekeri
- 150 gr kiyilmis ceviz içi
- 500 gr un + 2 yemek kasigi
- 2 adet yumurta
- 250 gr margarin
- 10 gr kabartma tozu
- 150 gr pudra sekeri
- 150 gr kiyilmis ceviz içi
*Serbet için:
- 800 gr toz seker
- 800 ml su
- 3 damla limon suyu
- 800 gr toz seker
- 800 ml su
- 3 damla limon suyu
*Üzeri için:
- 1 adet yumurta sarisi
- Ceviz içi
- 1 adet yumurta sarisi
- Ceviz içi
Hazirlanisi:
1. Bütün malzemeleri büyük bir yogurma kabina alip 5 dakika yogurun
2. Dilediginiz gibi sekillendirdikten sonra firin tepsisine alin
3. Üzerlerine yumurta sarisi sürüp ceviz koyun, önceden isitilmis 180 derecelik firina verin
4. Soguk serbeti sicak tatlinin üzerine dökün ve en az 1 gece dinlendirdikten sonra servis edin
1. Bütün malzemeleri büyük bir yogurma kabina alip 5 dakika yogurun
2. Dilediginiz gibi sekillendirdikten sonra firin tepsisine alin
3. Üzerlerine yumurta sarisi sürüp ceviz koyun, önceden isitilmis 180 derecelik firina verin
4. Soguk serbeti sicak tatlinin üzerine dökün ve en az 1 gece dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder