Malzemeler:
- 1 kupa karabugday
- 1 kupa karabugday
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 adet carliston biber
- 1 adet kapya biber
- 1 cay bardagi misir
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 4 adet haslanmis baget but
- 2 kupa tavuk suyu
- Tuz
- Karabiber
- 1 tutam maydanoz
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani ve biberleri tencereye alip yagda soteleyin
1. Ince dogranmis sogani ve biberleri tencereye alip yagda soteleyin
2. Üzerine havucu, karabugdayi ve misiri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tavuk suyunu ve baharatlari ekleyip pismeye birakin
4. Karabugdaylar pismeye yakin üzerine didiklenmis tavuklari katip karistirin
5. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
6. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder