Malzemeler:
- 1/4 adet lahana tursusu (lahana tursusunu daha önce tariflerimizde fotograf ve video olarak paylasmistik)
- 200 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1/4 adet lahana tursusu (lahana tursusunu daha önce tariflerimizde fotograf ve video olarak paylasmistik)
- 200 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 cay bardagi tel sehriye
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2. Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
1. Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2. Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Pismeye yakin tel sehriyeyi ekleyin
5. Sehriyeler pistikten sonra altini kapatip 10 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
5. Sehriyeler pistikten sonra altini kapatip 10 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder