Malzemeler:
- 1 kg patates
- 3-4 adet havuç
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi rendesi
- 1 kg patates
- 3-4 adet havuç
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi rendesi
Hazirlanisi:
1. Patatesleri ve havuçlari ayri tencerelerde haslayip süzün ve bir kaba alin
2. Patates ezecegi yardimiyla sebzeleri ezerken içine tereyagini, tuzu, karabiberi ve muskat cevizi rendesini ekleyin
3. Püreyi güzelce karistirdiktan sonra sicak servis edin
1. Patatesleri ve havuçlari ayri tencerelerde haslayip süzün ve bir kaba alin
2. Patates ezecegi yardimiyla sebzeleri ezerken içine tereyagini, tuzu, karabiberi ve muskat cevizi rendesini ekleyin
3. Püreyi güzelce karistirdiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder