Malzemeler:
- 1 kg pancar
- 9 su bardagi kaynatilmis su
- 4 su bardagi üzüm sirke
- 6 yemek kasigi tuz
- 6 yemek kasigi toz seker
- 1 kg pancar
- 9 su bardagi kaynatilmis su
- 4 su bardagi üzüm sirke
- 6 yemek kasigi tuz
- 6 yemek kasigi toz seker
Hazirlanisi:
1. Pancarlari soyup 5 dakika haslayin ve tirtikli bicakla dilimleyin
1. Pancarlari soyup 5 dakika haslayin ve tirtikli bicakla dilimleyin
2. Dilimlenmis pancarlari kavanoza/kavanozlara koyun
3. Ayri bir kaba kalan malzemeleri alip karistirin ve su tamamen soguyana kadar bekleyin
4. Hazir olan tursu suyunu pancarlarin üzerine ilave edip kavanozun/kavanozlarin agzini iyice kapatin
5. En az 2 hafta serin ve karanlik bir yerde beklettikten sonra tüketebilirsiniz
4. Hazir olan tursu suyunu pancarlarin üzerine ilave edip kavanozun/kavanozlarin agzini iyice kapatin
5. En az 2 hafta serin ve karanlik bir yerde beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder