Malzemeler:
- 1 s.b. haslanmis taze barbunya
- 2 dal taze sogan
- 2 adet havuç
- 1 s.b. haslanmis taze barbunya
- 2 dal taze sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet kapya biberi
- 1 tutam maydanoz
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- ½ adet limonun suyu
- Tuz
- 1 tutam maydanoz
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- ½ adet limonun suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Haslanmis barbunyalari bir kaba alin, üzerine ince kiyilmis taze sogani ekleyin
2. Havuçlari soyup rendeleyin, maydanozu incecik kiyin ve kaba ilave edin
3. Piyazi zeytinyagi, limon suyu ve tuz ile tatlandirip karistirin
4. Barbunya piyazini soguk servis edin
1. Haslanmis barbunyalari bir kaba alin, üzerine ince kiyilmis taze sogani ekleyin
2. Havuçlari soyup rendeleyin, maydanozu incecik kiyin ve kaba ilave edin
3. Piyazi zeytinyagi, limon suyu ve tuz ile tatlandirip karistirin
4. Barbunya piyazini soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder