Malzemeler:
- 2 adet yumurta
- 6 adet mantar (konserve)
- 1 tatli kasigi tereyagi
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, karabiber, pul biber
- 2 adet yumurta
- 6 adet mantar (konserve)
- 1 tatli kasigi tereyagi
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, karabiber, pul biber
Hazirlanisi:
1. Ince kiyilmis mantarlari yag ile birlikte tavaya alip kavurun
2. Ayri bir kasede yumurtalari tuz ve karabiberle çirpin ve tavaya aktarin
3. Omlet pismek üzereyken üzerine ince kiyilmis maydanoz ve pul biber serpin
4. Omleti ikiye katlayip servis tabagina aktarin ve sicak servis edin
1. Ince kiyilmis mantarlari yag ile birlikte tavaya alip kavurun
2. Ayri bir kasede yumurtalari tuz ve karabiberle çirpin ve tavaya aktarin
3. Omlet pismek üzereyken üzerine ince kiyilmis maydanoz ve pul biber serpin
4. Omleti ikiye katlayip servis tabagina aktarin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder