Malzemeler:
- 1 kg taze bakla
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
- 1 kg taze bakla
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine unu ve domates salçasini ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis ( = kilçiklari alinmis) baklalari katip suyunu ilave edin
4. Tuzlu sebze çesnisiyle tatlandirip pismeye birakin
5. Pisen bakla yemegini biraz dinlendirdikten sonra ister sicak, ister ilik servis edin
1. Ince dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine unu ve domates salçasini ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis ( = kilçiklari alinmis) baklalari katip suyunu ilave edin
4. Tuzlu sebze çesnisiyle tatlandirip pismeye birakin
5. Pisen bakla yemegini biraz dinlendirdikten sonra ister sicak, ister ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder