Malzemeler:
- 1/2 demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 4 yemek kasigi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi normal yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- Zeytinyagi
- 1/2 demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 4 yemek kasigi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi normal yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- Zeytinyagi
- 2 adet patates
- 1 yemek kasigi patates baharati
- Kizartmak icin: aycicekyagi
Hazirlanisi:
1. Incecik kiyilmis dereotunu, ezilmis sarimsagi, ezilmis peyniri, normal yogurdu ve süzme yogurdu bir kaba alin
2. Üzerine bir miktar tuz ilave edip güzelce karistirin
3. Hazir olan haydariyi buzdolabinda biraz dinlendirdikten sonra servis tabagina aktarin
4. Patatesleri minik dograyip yagda kizartin ve patates baharatina bulayip üzerine yerlestirin
1. Incecik kiyilmis dereotunu, ezilmis sarimsagi, ezilmis peyniri, normal yogurdu ve süzme yogurdu bir kaba alin
2. Üzerine bir miktar tuz ilave edip güzelce karistirin
3. Hazir olan haydariyi buzdolabinda biraz dinlendirdikten sonra servis tabagina aktarin
4. Patatesleri minik dograyip yagda kizartin ve patates baharatina bulayip üzerine yerlestirin
5. Patatesler sicakken servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder