Malzemeler:
- 1 adet karnabahar
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 3 yemek kasigi un
- 5 su bardagi süt
- 1 adet karnabahar
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 3 yemek kasigi un
- 5 su bardagi süt
- 200 gr cheddar peyniri
- Tuz, karabiber, muskat cevizi rendesi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi rendesi
Hazirlanisi:
1. Karnabahari çiçeklere ayirip isiya dayanikli bir kaseye yerlestirin
2. Bir tencerede besamel sosu için unu kokusu çikana kadar yagda kavurun
3. Üzerine sütü, cheddar peynirini ve baharatlari ekleyip çirparak kaynatin
4. Hazir olan sosu karnabaharlarin üzerine gezdirin ve önceden isitilmis 220°C derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
1. Karnabahari çiçeklere ayirip isiya dayanikli bir kaseye yerlestirin
2. Bir tencerede besamel sosu için unu kokusu çikana kadar yagda kavurun
3. Üzerine sütü, cheddar peynirini ve baharatlari ekleyip çirparak kaynatin
4. Hazir olan sosu karnabaharlarin üzerine gezdirin ve önceden isitilmis 220°C derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder