Malzemeler:
- 4 yemek kasigi acili tarhana
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 3 su bardagi sicak su
- 2 su bardagi tavuk suyu
- Tuz
- 4 yemek kasigi acili tarhana
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 3 su bardagi sicak su
- 2 su bardagi tavuk suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Corba için bir küçük tencerenin içine yagi ve tarhanayi alip kavurun
2. Daha sonra içine domates salçasi ekleyin ve kavurmaya devam edin
3. Son olarak sicak suyu, tavuk suyunu ve tuzu ekleyip bir çirpma teli ile karistirmaya baslayin
4. Corba kaynamaya basladigida altini kisin ve yaklasik 5 dakika daha pisirin
5. Altini kapattiktan sonra servis edebilirsiniz
1. Corba için bir küçük tencerenin içine yagi ve tarhanayi alip kavurun
2. Daha sonra içine domates salçasi ekleyin ve kavurmaya devam edin
3. Son olarak sicak suyu, tavuk suyunu ve tuzu ekleyip bir çirpma teli ile karistirmaya baslayin
4. Corba kaynamaya basladigida altini kisin ve yaklasik 5 dakika daha pisirin
5. Altini kapattiktan sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder