Malzemeler:
- 500 gr kusbasi et
- 500 gr arpacik sogan
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 2 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2-3 su bardagi et suyu suyu
- 1 tatli kasigi toz biber
- Tuz, karabiber
- 500 gr kusbasi et
- 500 gr arpacik sogan
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 2 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2-3 su bardagi et suyu suyu
- 1 tatli kasigi toz biber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Kusbasi dogranmis etleri yag ve karabiberle birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine temizlenmis arpacik soganlari katip sotelemeye devam edin
3. Salçalari, ezilmis sarimsagi ve baharatlari ekleyin
4. Et suyunu katip kapagini örtüp kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Kusbasi dogranmis etleri yag ve karabiberle birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine temizlenmis arpacik soganlari katip sotelemeye devam edin
3. Salçalari, ezilmis sarimsagi ve baharatlari ekleyin
4. Et suyunu katip kapagini örtüp kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder