Malzemeler:
- 500 gr eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 500 gr eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 su bardagi yogurt
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuz
Hazirlanisi:
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre üzerine biraz daha tereyagi eritin
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre üzerine biraz daha tereyagi eritin
5. Sarimsakli yogurtla servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder