Malzemeler:
- 5 adet aci sivri biber
- 5 adet aci sivri biber
- 5 adet carliston biber
- 5 adet kapya biberi
- 1 kg domates
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 1 kg domates
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 3 dis sarimsak
- 2 tatli kasigi seker
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 2 tatli kasigi seker
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
2. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri, sarimsaklari ve sekeri ilave edin
3. Tuz ile tatlandirip kisik ateste biberler iyice yumusayana kadar pisirin
4. Sicak, ilik veya soguk servis edin
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
2. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri, sarimsaklari ve sekeri ilave edin
3. Tuz ile tatlandirip kisik ateste biberler iyice yumusayana kadar pisirin
4. Sicak, ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder