Malzemeler:
- 750 gr cali fasulye
- 1 adet sogan
- 750 gr cali fasulye
- 1 adet sogan
- 1 adet carliston biber
- 2 adet büyük domates
- 2 adet büyük domates
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 cay kasigi chili oil
- 3 adet sarimsak
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
- 3 adet sarimsak
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Tencereye yemeklik dogranmis sogan ve biberi alip yagda kavurun
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Tencereye yemeklik dogranmis sogan ve biberi alip yagda kavurun
3. Üzerine salcayi, chili oilu, sarimsaklari, küp dogranmis domatesleri, sekeri ve bahartlari ekleyip kavurmaya devam edin
4. Son olarak üzerine sicak suyu ilave edip pismeye birakin
4. Son olarak üzerine sicak suyu ilave edip pismeye birakin
5. Fasülyeler pistikten sonra 10 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder