Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 1 adet havuc
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani, havuclari ve patatesleri yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, sarimsaklari, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra sicak suyu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
1. Yemeklik dogranmis sogani, havuclari ve patatesleri yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, sarimsaklari, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra sicak suyu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder