Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 3 yemek kasigi margarin
- Tuz, karabiber, taze maydanoz
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 3 yemek kasigi margarin
- Tuz, karabiber, taze maydanoz
Hazirlanisi:
1. Bir adet karnabahari önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasina parçalara bölün
1. Bir adet karnabahari önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasina parçalara bölün
2. Teflon tavada margarini eritip kizdirin ve karnabaharlari içine atin
3. Karabiber, tuz ve maydanozla tatlandirip kavurmaya devam edin
4. Karnabaharlar yumusadiginda sicak veya ilik servis edin
3. Karabiber, tuz ve maydanozla tatlandirip kavurmaya devam edin
4. Karnabaharlar yumusadiginda sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder