Malzemeler:
- 4 adet közlenmis patlican
- 2 dis sarimsak
- 2 su bardagi yogurt
- 2 yemek kasigi un
- 4 adet közlenmis patlican
- 2 dis sarimsak
- 2 su bardagi yogurt
- 2 yemek kasigi un
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1/8 demet dereotu
- 1 tutam maydanoz
- 1/8 adet göbek marul
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Közlenmis patlicanlari ince kiyip bir kaba alin
2. Ayri bir tavada unu yagda un kokusu cikana kadar kavurun
1. Közlenmis patlicanlari ince kiyip bir kaba alin
2. Ayri bir tavada unu yagda un kokusu cikana kadar kavurun
3. Üzerine közlenmis patlicanlari ve sarimsaklari ekleyin
4. 2 dakika soteledikten sonra atesten alin
5. Bir kabin icine ince dogranmis marulu, dereotunu ve maydanozu alin
5. Bir kabin icine ince dogranmis marulu, dereotunu ve maydanozu alin
6. Üzerine sotelenmis patlicanlari, yogurdu ve tuzu ekleyip karistirin
7. Yaklasik 10 dakika buzdolabinda beklettikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder