Malzemeler:
- 1 kupa ince bulgur
- Üzerini geçecek kadar sicak salgam
- 4 yemek kasigi kirmizi sogan tursusu
- 1/8 demet maydanoz
- 4 adet acur tursusu
- 1 kupa ince bulgur
- Üzerini geçecek kadar sicak salgam
- 4 yemek kasigi kirmizi sogan tursusu
- 1/8 demet maydanoz
- 4 adet acur tursusu
- 1 adet kapya biberi
- 1/4 adet göbek marul
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Pul biber
- Limon suyu
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Pul biber
- Limon suyu
- Nar eksisi
Hazirlanisi:
1. Bulguru sicak salgamla haslayip sismeye birakin
2. Ayri bir kabin içine dogranmis sebzeleri alip sosunu hazirlayin
3. Sismis bulgurlari ekleyip harmanlayin ve servis edin
1. Bulguru sicak salgamla haslayip sismeye birakin
2. Ayri bir kabin içine dogranmis sebzeleri alip sosunu hazirlayin
3. Sismis bulgurlari ekleyip harmanlayin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder