Malzemeler:
- 750 gr (dondurulmus) bezelye
- 1 adet sogan
- 750 gr (dondurulmus) bezelye
- 1 adet sogan
- 1 adet havuc
- 2 dal taze sogan
- 1 adet domates
- 2 dal taze sogan
- 1 adet domates
- 1 adet carliston biber
- 1/2 çay bardagi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber
- Sicak su
- 1/2 çay bardagi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Yemek için soganlari dograyip yagda soteleyin
2. Salçayi, küp seklinde dogranmis domatesi, havuclari, biberleri ve bezelyeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3. Sicak suyu ve baharatlari ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi bir miktar dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Yemek için soganlari dograyip yagda soteleyin
2. Salçayi, küp seklinde dogranmis domatesi, havuclari, biberleri ve bezelyeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3. Sicak suyu ve baharatlari ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi bir miktar dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder