Malzemeler:
- 4 yemek kasigi tarhana
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 4 yemek kasigi tarhana
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi (aci)
- 5 su bardagi tavuk suyu
- Tuz
- 5 su bardagi tavuk suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Corba için bir küçük tencerenin içine yagi ve tarhanayi alip kavurun
2. Üzerine salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak tavuk suyunu ve tuzu ekleyip bir çirpma teli ile karistirmaya baslayin
4. Corba kaynamaya basladigida altini kisin ve yaklasik 5 dakika daha pisirin
5. Altini kapattiktan sonra servis edebilirsiniz
1. Corba için bir küçük tencerenin içine yagi ve tarhanayi alip kavurun
2. Üzerine salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak tavuk suyunu ve tuzu ekleyip bir çirpma teli ile karistirmaya baslayin
4. Corba kaynamaya basladigida altini kisin ve yaklasik 5 dakika daha pisirin
5. Altini kapattiktan sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder