Malzemeler:
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani ve havuclari yagda kavurun
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani ve havuclari yagda kavurun
2. Salçayi, tuzu, kirmizi toz biberi ve barbunyalari ilave edin
3. Sicak suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
3. Sicak suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder