Malzemeler:
- 1/4 adet lahana
- 300 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- 1/4 adet lahana
- 300 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- 2 yemek kasigi elma sirkesi
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2. Üzerine ince dogranmis lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2. Üzerine ince dogranmis lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder