Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 500 gr taze fasulye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 1 adet sogan
- 500 gr taze fasulye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencereye etleri alip yagda kavurun ve üzerine küp dogranmis soganlari ekleyin
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve karabiberini katip sicak suyunu ilave edin
1. Bir tencereye etleri alip yagda kavurun ve üzerine küp dogranmis soganlari ekleyin
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve karabiberini katip sicak suyunu ilave edin
4. Yemegi kisik ateste 45-50 dakika pismeye birakin
5. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
5. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder