Malzemeler:
- 1,5 L tavuk suyu
- 500 ml su
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi un
- 1,5 L tavuk suyu
- 500 ml su
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi un
- 2 adet didiklenmis baget but
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi sehriye
- Tuz
- Karabiber
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi sehriye
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu bir tencereye alip yagda kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu ve suyu alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda didiklenmis tavuklari, limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
1. Unu bir tencereye alip yagda kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu ve suyu alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda didiklenmis tavuklari, limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder