Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 2 adet domates
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 2 adet domates
- 1 su bardagi yari haslanmis nohut
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi islatilmis sumak eksisi
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi islatilmis sumak eksisi
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesleri ve temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra, nohutlari, sumak suyunu ve sicak suyu ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesleri ve temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra, nohutlari, sumak suyunu ve sicak suyu ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder