Malzemeler:
- 1,2 kg Cinekop
- 2 adet mor sogan
- 2 adet limon
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- Karabiber
- 1,2 kg Cinekop
- 2 adet mor sogan
- 2 adet limon
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
2. Tuz ve karabiberle tatlandirip ortalarina limon dilimi yerlestirin
3. Soganlari ve limonlari halka seklinde dograyip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
4. Üzerlerine baliklari dizip önceden isitilmis 210°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Sicak servis edin
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
2. Tuz ve karabiberle tatlandirip ortalarina limon dilimi yerlestirin
3. Soganlari ve limonlari halka seklinde dograyip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
4. Üzerlerine baliklari dizip önceden isitilmis 210°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder