24 Kasım 2016 Perşembe

FIRINDA BALIKLI PIRASALI TÜRLÜ

Malzemeler:
- 2 adet panga baligi filetosu
- 3 dal pirasa
- 1 adet sogan
- 3 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 adet kapya biber
- 2 adet sivri biber
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 adet portakalin suyu ( + istege göre kabugunun rendesi)
- 3 y.k. zeytinyagi
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
Ince dogranmis sogani zeytinyaginda soteleyin. Üzerine iri dogranmis sebzeleri ekleyip sotelemeye devam edin. Salçayi, baharatlari, portakal suyunu ve istege göre portakal kabugu rendesini ekleyip 1-2 dakika kadar daha soteleyin. Bütün malzemeleri bir firin kabina aktarin ve dilimlenmis balik filetolarini üzerine dizip tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra önceden isitilmis 180 derecelik firina verin.

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder