Malzemeler:
- 8 adet aci biber
- 500 gr labne peyniri
- 150 gr beyaz peynir (böreklik)
- 200 ml krema
- Tuz
- Ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Biberleri dilediginiz büyüklükte bölüp bir kenara alin
2) Labne peynirini, beyaz peyniri, kremayi ve tuzu bir kaba alip karistirin
3) Kavanozlara önce bir miktar peynir karisimi, sonra bir miktar biber olacak sekilde kat kat ekleyin
4) Son olarak hava almasini önlemek için sivi yag gezdirin ve kavanozlari iyice kapatin
NOT: Bu tursuyu buzdolabinda muhafaz edebilir ve 10 gün beklettikten sonra tükebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
16 Kasım 2016 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder