Malzemeler:
- 500 gr tavuk cigeri (temizlenmis!)
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. pul biber
- Tuz, karabiber
- 2 adet sogan
- 1 y.k. suman
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Cigerleri ayçiçek yagi, pul biber, tuz ve karabiber ile kavurun ve sogumaya birakin
2) Soganlari piyazlik dograyin ve tuz ile ovun
3) Ovulmus soganlari sudan geçirip bir kaseye alin ve üzerine 2 y.k. cigerleri kavurmus oldugunuz yag, sumak ve kiyilmis maydanoz ekleyip karistirin
4) Ilinmis veya sogumus olan cigerleri sogan ile birlikte servis edin
Afiyet olsun :)
28 Kasım 2016 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder