Malzemeler:
- 1,5 s.b. manti
- 1 adet kereviz sapi
- 1 adet havuç
- 1 ç.b. bezelye
- 1 ç.b. (önceden haslanmis) yesil mercimek
- Tavuk suyu
- Tuz, karabiber
*Üzeri için:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- Kuru nane
Hazirlanisi:
1) Tavuk suyunu tencereye alin
2) Minik dogranmis kereviz sapini, havucu ve bezelyeleri ilave edip kaynamaya birakin
3) Kaynayan çorbaya önceden haslanmis yesil mercimegi ve mantiyi ekleyip kisik ateste çorbayi pisirin
4) Hazir olan çorbayi kaselere bölüstürüp üzerine naneli yag yakip servis edin
Afiyet olsun :)
1 Kasım 2016 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder