Malzemeler:
- 4 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 4 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 500 gr balkabaga
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
Üzeri icin:
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi pul biber
Hazirlanisi:
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirip aci yag ile sicak servis edin
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirip aci yag ile sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder