Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 500 gr taze fasulye
- 300 gr kusbasi dana eti
- 500 gr taze fasulye
- 300 gr kusbasi dana eti
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi kasigi biber salçasi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 1 tatli kasigi kasigi biber salçasi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerede küp küp dogranmis sogani, sarimsaklari ve kusbasi etleri yagda kavurun
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Daha sonra rendelenmis domatesleri, salçayi, kirmizi toz biberi, tuzu ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
1. Bir tencerede küp küp dogranmis sogani, sarimsaklari ve kusbasi etleri yagda kavurun
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Daha sonra rendelenmis domatesleri, salçayi, kirmizi toz biberi, tuzu ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder