21 Kasım 2024 Perşembe

ETLI DOMATESLI TAZE FASULYE



Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 500 gr taze fasulye
- 300 gr kusbasi dana eti
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi kasigi biber salçasi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su

Hazirlanisi:
1. Bir tencerede küp küp dogranmis sogani, sarimsaklari ve kusbasi etleri yagda kavurun
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Daha sonra rendelenmis domatesleri, salçayi, kirmizi toz biberi, tuzu ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder