Malzemeler:
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 4 su bardagi barbunya
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- Aci biber
Hazirlanisi:
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
1. Bir tencereye yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edip barbunyalari ekleyin
3. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve aci biberleri katip suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
3. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve aci biberleri katip suyunu ilave edin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder