Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 4 adet domates
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 2 adet kabak
- 4 adet domates
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 4 dis sarimsak
- 1/8 demet maydanoz
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari dograyip yagda cok karistirmadan kizartin
2. Pisen kabaklari yagdan alin ve ayni tencerenin icine küp dogranmis domatesleri ve sarimsaklari ekleyin
3. Tuzu, pisen kabaklari ve ince kiyilmis maydanozlari katip 5 dakika daha pisirin ve servis edin
1. Kabaklari dograyip yagda cok karistirmadan kizartin
2. Pisen kabaklari yagdan alin ve ayni tencerenin icine küp dogranmis domatesleri ve sarimsaklari ekleyin
3. Tuzu, pisen kabaklari ve ince kiyilmis maydanozlari katip 5 dakika daha pisirin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder