Malzemeler:
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 kupa sicak su
- 1 cay bardagi kus üzümü
- Tuz
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 kupa sicak su
- 1 cay bardagi kus üzümü
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteyin ve bulguru ekleyin
2. Üzerine sicak suyu, tuzu ve kus üzümlerini ilave edip karistirin ve kapagini kapatip kisik ateste pismeye birakin
3. Pisen pilavin altini kapatip en az yarim saat demlenmeye birakin
4. Demlendikten sonra sicak veya ilik servis edin
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteyin ve bulguru ekleyin
2. Üzerine sicak suyu, tuzu ve kus üzümlerini ilave edip karistirin ve kapagini kapatip kisik ateste pismeye birakin
3. Pisen pilavin altini kapatip en az yarim saat demlenmeye birakin
4. Demlendikten sonra sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder