Malzemeler:
- 1 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 2 cicek karnabahar
- 1 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 2 cicek karnabahar
- 2 cicek brokoli
- 5 adet taze fasulye
- 1 adet kereviz sapi
- 1 çay bardagi bezelye
- 150 gr kiyma
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi un
- Sicak su
- 1 adet kereviz sapi
- 1 çay bardagi bezelye
- 150 gr kiyma
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi un
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Yaglari bir tencereye alin ve dogranmis sebzeleri ekleyip kavurmaya baslayin
2. Salçayi ekleyip bir kaç kez karistirdiktan sonra sicak suyu ve tuzu ilave edin
3. Çorba kaynamaya basladiginda karabiber ve tuz ile tatlandirmis oldugunuz kiymayi köfte haline getirip çorbaya ekleyin
4. Sebzelerin pismesine yakin bir kabin içine unu alip su ile sulandirin ve çorbaya yavas yavas ilave edip karistirin
5. Yaklasik 15 dakika daha kaynattiktan sonra tuzunu kontrol edip altini kapatin ve biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Yaglari bir tencereye alin ve dogranmis sebzeleri ekleyip kavurmaya baslayin
2. Salçayi ekleyip bir kaç kez karistirdiktan sonra sicak suyu ve tuzu ilave edin
3. Çorba kaynamaya basladiginda karabiber ve tuz ile tatlandirmis oldugunuz kiymayi köfte haline getirip çorbaya ekleyin
4. Sebzelerin pismesine yakin bir kabin içine unu alip su ile sulandirin ve çorbaya yavas yavas ilave edip karistirin
5. Yaklasik 15 dakika daha kaynattiktan sonra tuzunu kontrol edip altini kapatin ve biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder