Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- Tuz
- Karabiber
Yogurt icin:
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Mantarlari temizleyip iri dograyin ve yagsiz tavada soteleyin
1. Mantarlari temizleyip iri dograyin ve yagsiz tavada soteleyin
2. Üzerine soganlari, sarimsaklari ve yag ekleyip kavurmaya devam edin
3. Baharatlarla tatlandirip atesten alin
4. Sarimsakli yogurt ile servis edin
3. Baharatlarla tatlandirip atesten alin
4. Sarimsakli yogurt ile servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder