Malzemeler:
- 8 adet milföy
- 8 adet milföy
Kiymali harci icin:
- 300 gr yagli kiyma
- 1 adet kücük boy sogan
- 1 tutam maydanoz
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Kiymali harci icin rendelenmis sogani, kiymayi ve baharatlari bir kaba alip karistirin
1. Kiymali harci icin rendelenmis sogani, kiymayi ve baharatlari bir kaba alip karistirin
2. Milföylerin yumusamasi icin oda isisinda beklettikten sonra her birini sekize bölün
3. Orta kisimlarina kiymali harctan yerlestirip manti kapatir gibi kapatin
4. Hamurun birlesen kisimlarini tepsiye gelecek sekilde yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin ve önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Nar gibi kizardiginda firindan alip sarimsakli yogurt ve yagli biberle servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder