Malzemeler:
- 1 kupa ince bulgur (+ üzerini geçecek kadar kaynar su)
- 3-4 dal taze sogan
- 1/3 adet göbek marul
- 2 adet domates
- 4 adet kornison tursu
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutam taze nane
- 1/2 ç.b. zeytinyagi
- 1/3 ç.b. nar eksisi
- Tuz, karabiber, pul biber
Hazirlanisi:
1) Bulguru sicak suyla haslayip sismeye birakin
2) Taze sogani, marulu, domatesleri, kornisonlari, maydanozu ve naneyi ince dograyip hazir olan bulgura ekleyin
3) Üzerine zeytinyagini, nar eksisini ve baharatlari ilave edin
4) Kisiri güzelce harmanlayip soguk servis edin
Afiyet olsun :)
25 Kasım 2018 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder