Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 2 adet havuç
- 2 adet sivri biber
- 2 adet patates
- 2 adet kabak
- 1 adet patlican
- 1 ç.b. bezelye
- 250 gr dana kiyma
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Iri küpler halinde dogranmis sogani, ezilmis sarimsagi ve sivri biberleri yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2) Üzerine sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri ilave edip sotelemeye devam edin
3) Salçalari ve baharatlari ekleyin
4) Yemegin sicak suyunu verin, kiymadan minik köfteler elde edin ve yemege katin
5) Yemegi kisik ateste tamamen pisene kadar kaynatin
6) Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
22 Kasım 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder