Malzemeler:
- 400 gr tavuk gögsü
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 750 gr taze bezelye
- 3 y.k. zeytinyagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 adet kesme seker
- 1 s.b. tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Küp seklinde dogranmis tavuk gögsünü yagda soteleyin
2) Üzerine küp seklinde dogranmis sebzeleri sirasiyla ekleyip sotelemeye devam edin
3) Salçalari, bezelyeleri ve baharatlari ilave edin
4) Son olarak tavuk suyunu ve gerektigi miktarda sicak suyu ekleyip yemegi pismeye birakin
5) Pisen tavuklu bezelye yemegini biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
11 Haziran 2019 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder